Puincontainer huren

Bestel hieronder in 3 stappen jouw puincontainer!

Meest gestelde vragen over een puincontainer huren

Een puincontainer wordt vaak gehuurd bij grove werkzaamheden. Denk hierbij aan het (ver)bouwen van een huis of bedrijfspand. Ook voor sloopwerkzaamheden is een puincontainer meestal de juiste keuze. Huur bij ons een puincontainer 3m³, puincontainer 6m³, puincontainer 10m³ en puincontainer dicht.

Wat mag er niet in de puincontainer?

De puincontainer mag sowieso geen asbest verdacht materiaal, dakgrind, gasbeton, geïmpregneerd hout, gips, grond, huisraad, takken & snoeiafval, teerhoudende materialen, tuinhout, vervuilde grond, wortels of zand bevatten. Schade aan de puincontainer door brand o.i.d. is voor rekening van de huurder.

De standaard verhuurperiode is vier weken. De puincontainer mag ook langer blijven staan. Voor elke dag dat de puincontainer langer staat dan deze vier weken wordt er € 2  gerekend.

Vul het ophaalformulier in op onze website om een volle puincontainer af te laten voeren. Na het invullen en versturen van het ophaalformulier ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Zorg ervoor dat de puincontainer vrij staat en bereikbaar is voor de chauffeur.

Wanneer de puincontainer niet vrij staat rijdt de chauffeur voor niks en zullen de kosten voor rit in rekening gebracht worden.

Als de puincontainer ander afval bevat dan puin, kunt u een naheffing krijgen. Houdt u daarom aan de beschrijving die we geven over wat er wel en niet in de puincontainer mag.  

Wij leveren de puincontainer op uw locatie de volgende dag, als de bestelling voor 13:00 uur is geplaatst. Na afronden van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact op om de levering met u af te stemmen.

Aanwezigheid is niet verplicht maar kan wel handig zijn.  Kunt u er niet bijzijn dan moet duidelijk aangegeven zijn waar de puincontainer geplaatst moet worden. Zorg er wel voor dat u telefonisch bereikbaar bent op het telefoonnummer dat u opgeeft bij de bestelling, voor het geval er toch problemen zijn bij de plaatsing van de puincontainer. 

De puincontainer mag tot 20 cm boven de rand gevuld worden. Er mogen geen uitstekende delen zijn aan de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de puincontainer. 

1. Kies je afval

Welk soort afval je wilt laten storten is bepalend voor de huur van de puincontainer. Let er op dat je geen ander afval in de puincontainer gooit, want dit is nadelig voor de prijs. Door op een afvalstroom te klikken kan u zien wat er in mag.

2. Kies je puincontainer

Kies de grootte van je puincontainer afhankelijk van jouw klus. Weet je niet welke puincontainer je nodig hebt? Gebruik dan de container assistent op de website.

3. Bestellen

Bij het afrekenen kan u de gegevens invullen waar uw puincontainer bezorgd moet worden.

Nog steeds vragen?

wij zijn via de chat rechts onderin bereikbaar voor al uw vragen, als u liever wilt bellen of mailen zijn we bereikbaar op: 0527 681 556
info@containerverlener.nl

Om een idee te geven van de inhoud van een container kunt u uitgaan van 10 kruiwagens per m3. Dus in een container van 6m3 kunnen passen ongeveer 60 kruiwagens afval en in een container van 10m3 ongeveer 100 kruiwagens. of gebruik onze container assistent. 

De prijs voor een container is inclusief 4 weken huur en de aangegeven afvalsoort. Check goed wat er precies voor afvalsoort in de container mag. Voor elke dag dat de container langer staat dan 4 weken wordt € 2 per dag gerekend. Als er ander afval in zit dan er is aangegeven bij de bestelling kan de prijs hoger uitvallen. Hiervan ontvangt u achteraf een factuur. U huurt al een container vanaf € 155,00 incl. btw.

Wanneer de container zich op eigen terrein bevindt is er geen vergunning nodig. Plaatst u de container voor het puin op de openbare weg? Neem contact op met uw gemeente om te achterhalen of u een vergunning nodig heeft. 

Neem gerust contact met ons op.

Hoe werkt een puincontainer huren?

Een puinbak huren gaat in 3 stappen.

1. Kies het formaat container dat u wenst

Afhankelijk van de grote van uw klus kiest u het formaat container hierboven. Tip, ga uit van 10 kruiwagens per m3. Dus onze 3 kuub container biedt ruimte voor ongeveer 30 kruiwagens aan puin, tegels en dergelijken. 

2. Kies hierboven de puincontainer in onze kiezer

Kies bij stap 2 voor de container ‘puin/tegels/stenen.’ 

3. Bestellen

Bij het afrekenen kunt u de gegevens invullen waar de puincontainer bezorgd moet worden. Wij zorgen dan dat de puincontainer bij u voor de deur staat de volgende dag als u voor 13:00 bestelt!

Na deze 3 stappen heeft u de puincontainer voor uw deur staan. Als de puincontainer vol is dan kunt u afhankelijk van de situatie de puincontainer:

4. Wisselen (optioneel)

Zit de puincontainer vol? Dan kunt u direct de container wisselen voor een nieuwe puincontainer. 

5. Ophalen

Klaar met uw klus? Dan wordt de puincontainer door ons opgehaald. Vul hiervoor het ophaalformulier in. 

Nog vragen?

Wij zijn bereikbaar op: 0527 681 556  of stuur een mailtje naar info@containerverlener.nl