Puincontainer huren

Bestel hieronder in 3 stappen jouw puincontainer!

Meest gestelde vragen over een puincontainer huren

Een puincontainer wordt vaak gehuurd bij grove werkzaamheden. Denk hierbij aan het (ver)bouwen van een huis of bedrijfspand. Ook voor sloopwerkzaamheden is een puincontainer meestal de juiste keuze. Huur bij ons een puincontainer 3m³, puincontainer 6m³, puincontainer 10m³ en puincontainer dicht.

De puincontainer mag sowieso geen asbest verdacht materiaal, dakgrind, gasbeton, geïmpregneerd hout, gips, grond, huisraad, takken & snoeiafval, teerhoudende materialen, tuinhout, vervuilde grond, wortels of zand bevatten. Schade aan de container door brand o.i.d. is voor rekening van de huurder.

Hoe werkt een puincontainer huren?

Een puinbak huren gaat in 3 stappen.

1. Kies het formaat container dat u wenst

Afhankelijk van de grote van uw klus kiest u het formaat container hierboven. Tip, ga uit van 10 kruiwagens per m3. Dus onze 3 kuub container biedt ruimte voor ongeveer 30 kruiwagens aan puin, tegels en dergelijken. 

2. Kies hierboven de puincontainer in onze kiezer

Kies bij stap 2 voor de container ‘puin/tegels/stenen.’ 

3. Bestellen

Bij het afrekenen kunt u de gegevens invullen waar de container bezorgd moet worden. Wij zorgen dan dat de container bij u voor de deur staat de volgende dag als u voor 13:00 bestelt!

Na deze 3 stappen heeft u de puincontainer voor uw deur staan. Als de container vols dan kunt u afhankelijk van de situatie de container:

4. Wisselen (optioneel)

Zit de container vol? Dan kunt u direct de container wisselen voor een nieuwe container. 

5. Ophalen

Klaar met uw klus? Dan wordt de container door ons opgehaald. Vul hiervoor het ophaalformulier in. 

Nog vragen?

Wij zijn bereikbaar op: 0527 681 556  of stuur een mailtje naar info@containerverlener.nl