Bouwafvalcontainer huren

Bestel hieronder in 3 stappen jouw container voor bouwafval!

Meest gestelde vragen over een bouwafvalcontainer huren

Een container voor bouwafval wordt gebruikt als er veel verschillende afvalmaterialen zijn. 
Het voordeel van deze bouwafvalcontainer is namelijk dat bijna alles wat bij bouw of verbouwing aan afval vrij komt zonder pardon in deze bouwafvalcontainer gegooid kan worden. 

Wat mag er niet in de bouwafvalcontainer?

Er mag heel veel wel in deze container. Maar een paar afvalsoorten niet. Dit zijn Maar wat er niet in mag is: Asbest, Asbest verdacht materiaal, Bruin-witgoed, Chemisch afval, Teerhoudende materialen.

De standaard verhuurperiode is vier weken. De bouwafvalcontainer mag ook langer blijven staan. Voor elke dag dat de bouwafvalcontainer langer staat dan deze vier weken wordt er € 2  gerekend.

Vul het ophaalformulier in op deze website om de volle bouwafval container af te laten voeren. Na het invullen en versturen van het ophaalformulier ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Zorg ervoor dat de bouwafvalcontainer vrij staat en bereikbaar is voor de chauffeur.

Wanneer de container niet vrij staat rijdt de chauffeur voor niks en zullen de kosten voor rit in rekening gebracht worden.

Als de bouwafvalcontainer ander afval bevat zoals omschreven hierboven kunt u een naheffing krijgen. Houdt u daarom aan de beschrijving die we geven over wat er wel en niet in de bouwafvalcontainer mag.  

Wij leveren de bouwafvalcontainer op uw opgegeven locatie de volgende dag, als de bestelling voor 13:00 uur is geplaatst. Na afronden van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact op om de levering met u af te stemmen.

Aanwezigheid is niet verplicht maar kan wel handig zijn.  Kunt u er niet bijzijn dan moet duidelijk aangegeven zijn waar de bouwafvalcontainer geplaatst moet worden. Zorg er wel voor dat u telefonisch bereikbaar bent op het telefoonnummer dat u opgeeft bij de bestelling, voor het geval er toch problemen zijn bij de plaatsing van de bouwafvalcontainer. 

De bouwafvalcontainer mag tot 20 cm boven de rand gevuld worden. Er mogen geen uitstekende delen zijn aan de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de bouwafvalcontainer. 

Als huurder ben je verantwoordelijk voor schade of diefstal van de bouwafvalcontainer.

Om een idee te geven van de inhoud van een bouwafvalcontainer kunt u uitgaan van 10 kruiwagens per m3. Dus in een container van 6m3 kunnen passen ongeveer 60 kruiwagens afval en in een container van 10m3 ongeveer 100 kruiwagens. 

De prijs voor een bouwafvalcontainer is standaard inclusief 4 weken huur.  Voor elke dag dat de container langer staat dan deze 4 weken wordt € 2 per dag gerekend. Als er ander afval in zit dan mag kan de prijs hoger uitvallen.

Wanneer de bouwafvalcontainer zich op eigen terrein bevindt is er geen vergunning nodig. Plaatst u de bouwafvalcontainer voor het puin op de openbare weg? Neem contact op met uw gemeente om te achterhalen of u een vergunning nodig heeft. 

Neem dan gerust contact met ons op. 

Hoe werkt een container voor bouwafval huren?

Een container huren gaat in 3 stappen.

1. Kies het formaat container dat u wenst

Afhankelijk van de grote van uw klus kiest u het formaat container hierboven. Tip, ga uit van 10 kruiwagens per m3. Dus onze 3 kuub container biedt ruimte voor ongeveer 30 kruiwagens aan puin, tegels en dergelijken. 

2. Kies hierboven de container in onze kiezer

Kies bij stap 2 voor de container ‘Bouw en sloopafval.’ 

3. Bestellen

Bij het afrekenen kunt u de gegevens invullen waar de container bezorgd moet worden. Wij zorgen dan dat de container bij u voor de deur staat de volgende dag als u voor 13:00 bestelt!

Na deze 3 stappen heeft u de container voor uw deur staan.

Als de container vol is dan kunt u afhankelijk van de situatie de container:

4. Wisselen (optioneel)

Zit de container vol? Dan kunt u direct de container wisselen voor een nieuwe container. 

5. Ophalen

Klaar met uw klus? Dan wordt de container door ons opgehaald. Vul hiervoor het ophaalformulier in. 

Nog vragen?

Wij zijn bereikbaar op: 0527 681 556  of stuur een mailtje naar info@containerverlener.nl