Puin Tegels Stenen

Puin is een verzamelnaam voor steenachtige materialen. We noemen keramische producten, klinkers, betonpuin en dakpannen. Maar ook grindtegels, stoeptegels en wand en vloertegels. Gewapend beton. Er mag maximaal 5% zand en grond gestort worden.

Niet toegestaan:

Asbest verdacht materiaal, Dakgrind, Gasbeton, Geïmpregneerd hout, Gips, Grond, Huisraad, Takken & snoeiafval, Teerhoudende materialen zoals dakleer en bitumen, Tuinhout, Vervuilde grond, Wortels, Zand

Hout

Er mag gestort worden: hardboard, zachtboard, spaanplaat en MDF. Houten meubels, beschilderd hout, kozijnen en deuren (vrij van glas). Hout met scharnieren, spijkers en nieten. 

Niet toegestaan:

Asbest verdacht materiaal, Bielzen, Geïmpregneerd hout, Gips, Groenafval, Teerhoudende materialen, Tuinhout

Snoeiafval Groenafval Takken

We nemen mee snoeiafval, groenafval, tuinafval. Takken en struiken (zonder kluit). Onkruid en bladeren, gras. 

Niet toegestaan:

Asbest verdacht materiaal, Compost, Geïmpregneerd hout, Grond, Mest, Teerhoudende materialen, Tuinhout, Zand

Tuinhout Geïmpregneerd hout

Denk hierbij bijvoorbeeld aan schuttingen (gewolmaniseerd) of bielzen (geteerd).

Niet toegestaan:

Asbest verdacht materiaal, Dak afval, Dakleer, Gips, Grond, Puin en Stenen, Teerhoudende materialen

Bouwafval Sloopafval

Hier mag men storten steenachtige materialen, papier, plastic en hout. Maximaal 10% isolatiemateriaal en maximaal 15% gips, gasbeton, vloerbedekking, zeil, vinyl en PVC.

Niet toegestaan:

Asbest, Asbest verdacht materiaal, Bruin-witgoed, Chemisch afval, Teerhoudende materialen

Grofvuil Huisraad

Bedoeld voor ontruimingen, opruimingen, verhuizingen, overlijdens, leeghalen van een woning en bij geval van verbouwingen of sloop van de woning.

Niet toegestaan:

Accu’s, Asbest, Asbest producten, Asbest verdacht materiaal, Autobanden, Chemisch afval, Dak afval, Dakleer, Gips, Grond, Kalkzandsteen, KCA, Puin en Stenen, Teerhoudende materialen

Grond Zand

Grond is de verzamelnaam voor diverse soorten grondstoffen

Hier tref je het overzicht aan van diverse grondstoffen die onder de noemer grond ingenomen worden. We noemen: zichtbaar schone grond, graszoden, zand, tuinaarde.

Niet toegestaan:

Asbest, Asbest verdacht materiaal, Asfalt, Dakgrind, Gasbeton, Gips, Grind, Kalkzandsteen, Stenen, Teerhoudende materialen, Tegels, Vervuilde grond, Wortels

Alle soorten afval door elkaar

Als u een klus hebt dat u overal wat van heeft of het is niet te overzien wat er los komt, dan kiest u voor deze container. 

Niet toegestaan:

Accu’s, Asbest verdacht materiaal, Chemisch afval

Dakafval

Dakafval is de verzamelnaam voor alles wat van een dak afkomt. We noemen dakleer, teerhoudende materialen, bitumeuze materialen. Aanklevende isolatie. Maximaal 10% zand en maximaal 50% hout en overig afval. 

Niet toegestaan:

Asbest verdacht materiaal, Chemisch afval