Over de Container Verlener

Container Verlener is dé specialist op het gebied van verhuur van afvalcontainers aan particulieren en bedrijven. Wij verhuren containers in alle soorten en maten en helpen u graag met het vinden van de beste oplossing voor uw afval. Snel en gemakkelijk een afvalcontainer huren om uw afval duurzaam af te laten voeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Voor containers van klein tot groot: Container Verlener biedt uitkomst bij al uw afvalvragen!

Voor elke afvalsoort een passende oplossing

Gaat u opruimen of verbouwen en komt er afval vrij? De containers van Container Verlener zijn geschikt voor uiteenlopende afvalsoorten. Of u nu bouw- en sloopafval wilt afvoeren, huisraad, groenafval of tuinhout, voor elke afvalvraag kunt u bij ons terecht! Lees hier meer over de verschillende afvalsoorten.

Containers op maat

Afhankelijk van de hoeveelheid afval kunt u bij ons kiezen uit drie verschillende containermaten. Daarnaast kunt u een dichte afsluitbare container huren met een capaciteit van 10m3.

Onze service

In de webshop van Container Verlener selecteert u online gemakkelijk en snel de afvalcontainer die u wilt huren. Hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat. Wij zijn direct bereikbaar zonder wachttijden.

Wij leveren de container die op werkdagen voor 13 uur is besteld de volgende dag. Zodra de klus is geklaard kunt u via deze site afmelden en halen wij de afvalcontainer weer op. Vervolgens voeren wij het afval conform alle milieuvereisten af in onze eigen milieustraat. Duurzaam en goed voor het milieu!

Container Verlener is onderdeel van Sortas Recycling B.V.