Container huren op Urk
voor dumpprijzen

 Laagste prijs
 Eigen milieustraat
 Gratis werkhandschoenen
 Op Werkdagen voor 13:00 besteld, volgende dag geleverd

Een container huren op Urk gaat heel makkelijk. Want Containerverlener.nl, een samenwerkingsverband van Sortas Recycling en Van Dijk Containers, bezorgt haar afvalcontainers ook op Urk. Bestel hieronder direct de container die u nodig heeft voor uw klus!

Moet u grond of zand afvoeren? Bent u aan het verbouwen en moet u uw bouw- en sloopafval kwijt? Heeft u veel hout liggen of veel grofvuil en huisraad na het opruimen van uw zolder? Of bent u in uw tuin bezig en heeft u veel grond, zand of snoeiafval liggen wat nog afgevoerd moet worden? Een container huren op Urk gaat heel eenvoudig. U bestelt een container en wij plaatsen ‘m vaak de volgende dag al op uw locatie. U vult de container, u laat ons weten dat de container vol is en wij halen ‘m weer op. En verwerken uw afval. Voor één vaste prijs.

Huur een container op Urk

Op Urk een container huren is makkelijker dan ooit. Kies eerst de container die u nodig heeft en dan de soort afval welke u wilt afvoeren. Bestelt u de container op werkdagen vóór 13:00 uur? Dan plaatsen wij deze nog de volgende dag op uw locatie. En heeft u hier vragen over? Stuur ons een e-mailtje of bel ons op 0527 681 556. We helpen u graag verder!