Grofvuil container huren Almere

Bestel hieronder in 3 stappen jouw grofvuil container!

Meest gestelde vragen over een grofvuil container huren

Gaat u flink aan de slag en komt daar veel verschillend afvalmateriaal van? Dan is een grofvuil container de keuze voor het verwerken en afvoeren van al uw grofvuil. Ondanks dat er veel in mag, zijn er wel regels en handige zaken om te weten. Deze staan hieronder. 

Wat mag er niet in de grofvuil container?

Er mag veel wel in de grofvuil container. Maar wat er niet in mag is: Accu’s, Asbest, Asbest producten, Asbest verdacht materiaal, Autobanden, Chemisch afval, Dak afval, Dakleer, Gips, Grond, Kalkzandsteen, KCA, Puin en Stenen, Teerhoudende materialen

De standaard verhuurperiode is vier weken. De grofvuil container mag ook langer blijven staan. Voor elke dag dat de grofvuil container langer staat dan deze vier weken wordt er € 2  gerekend.

Vul het ophaalformulier in op deze website om een volle grofvuil container af te laten voeren. Na het invullen en versturen van het ophaalformulier ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Zorg ervoor dat de grofvuil container vrij staat en bereikbaar is voor de chauffeur.

Wanneer de grofvuil container niet vrij staat rijdt de chauffeur voor niets en zullen de kosten voor rit in rekening gebracht worden.

Als de grofvuil container ander afval bevat zoals omschreven hierboven kunt u een naheffing krijgen. Houdt u daarom aan de beschrijving die we geven over wat er wel en niet in de grofvuil container mag.  

Wij leveren de grofvuil container op uw opgegeven locatie de volgende dag, als de bestelling voor 13:00 uur is geplaatst. Na afronden van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact op om de levering met u af te stemmen.

Aanwezigheid is niet verplicht maar kan wel handig zijn.  Kunt u er niet bijzijn dan moet duidelijk aangegeven zijn waar de grofvuil container geplaatst moet worden. Zorg er wel voor dat u telefonisch bereikbaar bent op het telefoonnummer dat u opgeeft bij de bestelling, voor het geval er toch problemen zijn bij de plaatsing van de grofvuil container. 

De grofvuil container mag tot 20 cm boven de rand gevuld worden. Er mogen geen uitstekende delen zijn aan de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de container. 

Als huurder ben je verantwoordelijk voor schade of diefstal van de grofvuil container.

Om u een idee te geven van de inhoud van een grofvuil container kunt u uitgaan van 10 kruiwagens per m3. Dus in een grofvuil container van 6m3 kunnen passen ongeveer 60 kruiwagens afval en in een grofvuil container van 10m3 ongeveer 100 kruiwagens. 

De prijs voor een grofvuil container is standaard inclusief 4 weken huur.  Voor elke dag dat de grofvuil container langer staat dan deze 4 weken wordt € 2 per dag gerekend. Als er ander afval in zit dan mag kan de prijs hoger uitvallen.

Wanneer de grofvuil container zich op eigen terrein bevindt is er geen vergunning nodig. Plaatst u de grofvuil container voor het puin op de openbare weg? Neem contact op met uw gemeente om te achterhalen of u een vergunning nodig heeft. 

Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe werkt een container voor grofvuil huren?

Een grofvuil container huren gaat in 3 stappen.

1. Kies het formaat container dat u wenst

Afhankelijk van de grote van uw klus kiest u het formaat grofvuil container hierboven. Tip, ga uit van 10 kruiwagens per m3. Dus onze 3 kuub container biedt ruimte voor ongeveer 30 kruiwagens aan puin, tegels en dergelijken. 

2. Kies hierboven de container in onze kiezer

Kies bij stap 2 voor de container ‘grofvuil/huisraad.’ 

3. Bestellen

Bij het afrekenen kunt u de gegevens invullen waar de grofvuil container bezorgd moet worden. Wij zorgen dan dat de grofvuil container bij u voor de deur staat de volgende dag als u voor 13:00 bestelt!

Na deze 3 stappen heeft u de grofvuil container voor uw deur staan. Als de grofvuil container vol is dan kunt u afhankelijk van de situatie de grofvuil container:

4. Wisselen (optioneel)

Zit de grofvuil container vol? Dan kunt u direct de container wisselen voor een nieuwe grofvuil container. 

5. Ophalen

Klaar met uw klus? Dan wordt de grofvuil container door ons opgehaald. Vul hiervoor het ophaalformulier in. 

Nog vragen?

Wij zijn bereikbaar op: 0527 681 556  of stuur een mailtje naar info@containerverlener.nl