Container huren in Almere
voor scherpe prijs

 Laagste prijs
 2x per dag Route A6
 Gratis werkhandschoenen
 Op Werkdagen voor 13:00 besteld, volgende dag geleverd

Container huren in Almere

Een afvalcontainer in Almere huren is makkelijk en kan al vanaf € 32,50 per week. In 3 stappen heeft u het namelijk geregeld. Vul hierboven eerst uw postcode in, daarna de container die u nodig heeft en dan het soort afval welke u wilt afvoeren. Bestelt u de container vóór 13:00 uur? Dan plaatsen wij deze de volgende dag op uw locatie. En heeft u vragen? Stuur ons een e-mailtje of bel ons op 0527 681 556. We helpen graag!

Wij bieden containers aan voor alle gangbare klussen. Dus of u nu in de tuin aan de slag gaat, een verbouwing uitvoert of dakafval moet afvoeren. Wij hebben voor elke klus de juiste container beschikbaar. Wij bieden containers aan vanaf 3m3 t/m 10m3. U vindt daarom altijd de juiste maat en soort container bij ons voor uw afval.

Heeft u een grote klus of twijfelt u welk formaat container u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat handig is in uw geval. Neem contact op via deze website of bel ons op 0527 681 556.

Prijs van een container huren in Almere

Via onze website kunt u alle gangbare soorten afvalcontainers huren voor het dumpen en verwerken van afval. De meest gekozen container voor puin, tegels en stenen is al te huren voor ongeveer € 130,- voor 4 weken all-in! Voor overige soorten containers voor afval hangt de prijs af van het soort afval dat erin gegooid mag worden.

Transport van de container

De container wordt door ons kosteloos vervoerd. Zowel de plaatsing als het ophalen van de container in Almere zit in de prijs inbegrepen. Bent u klaar met uw klus? Dan kunt u makkelijk via deze website aangeven dat de container weer opgehaald kan worden.

Over containerverlener.nl

Containerverlener.nl is een samenwerkingsverband van Sortas Recycling en Van Dijk Containers. Samen zorgen we ervoor dat u op een gemakkelijke manier heel dichtbij een container kunt huren. Moet u grond of zand afvoeren? Bent u aan het verbouwen en moet u uw bouw- en sloopafval kwijt? Heeft u veel hout liggen of veel grofvuil en huisraad na het opruimen van uw zolder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons huurt u precies de juiste container. Ook in Almere. Snel, makkelijk en voor de beste prijs!

Waarom een container huren via ons?

  • – Wij scoren een 9.2 op basis van meer dan 600 reviews
  • – Meestal binnen 24 uur geplaatst
  • – Containers voor alle soorten afval
  • – 4 weken all-in prijs
  • – Een van de goedkoopste in de regio
  • – Gratis werkhandschoenen
  • – Gratis opgehaald
  • – Makkelijk de juiste container voor je klus met onze containerkiezer!

 

Als regionale expert voor containers in Flevoland en gedeeltes van Friesland en Overijssel leveren wij naast Almere ook in Lelystad, Zwolle en Harderwijk afvalcontainers.