Laagste prijs
2 keer per dag route Almere
Gratis werkhandschoenen
Op Werkdagen voor 13:00 besteld, volgende dag geleverd

Je woont in Almere en je wilt een afvalcontainer huren?

Huur een container voor de laagste prijs bij Container Verlener

Container Verlener is specialist in het verhuren van afvalcontainers aan particulieren en bedrijven. Wij hebben containers voor iedere klus ter beschiking. Namelijk voor Huisraad/ Grofvuil, tuinklus, verbouw en sloopklus.


Huur een afvalbak bij een familiebedrijf uit de buurt

Het is veertig minuten rijden naar Almere vanuit Urk. We kunnen bestellingen snel verwerken en bezorgen. Daarbij heb je rechtstreeks contact en wij brengen de container zelf. Container Verlener is geen tussenpersoon maar een gezamenlijk initiatief van de familiebedrijven Sortas Recycling Urk en Van Dijk Containers Genemuiden.


Wat voor soort afvalcontainer heeft u nodig?

Heb jij een afvalvraag? Container Verlener heeft altijd een passende oplossing. We vertellen graag welke afvalcontainer u nodig heeft per afvalsoort. Twijfelt u? Stel dan een vraag via de contactpagina.Voor al uw vragen over afval en de bijpassende container

De soorten afval die wij afnemen zijn: hout, puin, alles door elkaar, bouw en sloopafval gemengd, dak afval, groen afval, grond/zand, puin/tegels/stenen en tuinhout. Bij Container Verlener zijn er containers in verschillende maten, geschikt voor verschillende soorten afval. Wij zijn in het bezit van 3 soorten containers een van 6 m3, 10 m3 en een dichte container van 10 m3.


Puincontainer, grofvuil container of andere container?

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een container te huren. Selecteer je afval, kies de juiste container en betaal. De containers worden op de aangegeven plek geleverd. Weet je niet welke container geschikt is voor het afval waar je van af wil? Via onze keuzehulp vertellen wij je eenvoudig welke container geschikt is voor welk afval.


Gemakkelijk een afvalcontainer huren in Almere

  • Binnen 24 uur geplaatst
  • Scherpe all-in tarieven
  • Altijd duidelijk over de prijs
  • Makkelijke ophaalservice
  • Voor elke afvalvraag een passende oplossing
  • Geen tussenpartijen
  • Ook op zaterdag
Direct een afvalcontainer huren


Een container huren bij Container Verlener heeft zo zijn voordelen. Zo worden de containers altijd binnen 24 uur geplaatst. Container Verlener hanteert scherpe all-in tarieven en is altijd duidelijk over de prijs.

Is de klus geklaard en kan de container worden opgehaald? Dan kun je dat via het formulier op de pagina aangeven. Wij halen de container binnen 2 werkdagen weer op. Heb je nog meer afval en zit de container al vol? Bestel dan een nieuwe container (eventueel met andere afvalsoort) via onze website. Je hoeft niet aanwezig te zijn voor het ophalen van de container.

Wat zeggen onze klanten?

De voordelen van Container verlener

Op Werkdagen voor 13:00 besteld, volgende dag geleverd
Geen tussenpartijen
Rechtstreekse levering
Scherpe all-in tarieven
Altijd duidelijk over de prijs
Makkelijke ophaalservice
Voor elke afvalvraag een passende oplossing
Ook op zaterdag
Gratis werkhandschoenen bij elke bestelling