Container huren in Zwolle
voor scherpe prijs

 Laagste prijs
 Op nog geen 20 minuten afstand!
 Gratis werkhandschoenen
 Op Werkdagen voor 13:00 besteld, volgende dag geleverd

Afvalcontainer huren in Zwolle

Dichtbij Zwolle een container huren gaat heel makkelijk. Want Containerverlener.nl, heeft een samenwerkingsverband met Sortas Recycling en Van Dijk Containers. Vanuit Meppel en Genemuiden bezorgen wij onze afvalcontainers ook in Zwolle.

Moet u grond of zand afvoeren? Bent u aan het verbouwen en moet u uw bouw- en sloopafval kwijt? Heeft u veel hout liggen of veel grofvuil en huisraad na het opruimen van uw zolder? Of bent u in uw tuin bezig en heeft u veel grond, zand of snoeiafval liggen wat nog afgevoerd moet worden? Via ons heeft u (meestal) binnen 24-uur een geschikte container voor de deur staan!

Een container huren in Zwolle gaat heel eenvoudig. U bestelt een container op deze website en wij plaatsen deze (vaak) de volgende dag al op uw locatie. U vult de container met afval en laat het ons weten als de container vol is. Wij halen hem dan op in Zwolle en verwerken uw afval. Dit wordt allemaal gedaan voor een vaste prijs.

Waarom een container huren via ons?

  • Wij scoren een 9.2 op basis van meer dan 600 reviews
  • Meestal binnen 24 uur geplaatst
  • Containers voor alle soorten afval
  • 4 weken all-in prijs
  • Een van de goedkoopste in de regio
  • Gratis werkhandschoenen
  • Gratis opgehaald
  • Makkelijk de juiste container voor je klus met onze containerkiezer!

Huur een container in Zwolle

In Zwolle een container huren is makkelijker dan ooit dankzij onze containerkiezer! Kies hier op deze pagina eerst de container die u nodig heeft en dan het soort afval welke u wilt afvoeren. Bestelt u de container op werkdagen vóór 13:00 uur? Dan plaatsen wij deze nog de volgende dag op uw locatie.

Heeft u hier vragen over? Stuur ons een e-mailtje of bel ons op 0527 681 556. We helpen u graag verder!

Wij leveren naast Zwolle ook containers voor afval en bouw in o.a. Lelystad, Almere en Harderwijk. Benieuwd of we ook bij u leveren? Bekijk ons overzicht van de regio’s waarin we opereren.